APEL PREDSEDNIKA ZVEZDE Nebojša Čović: Svi u sredu bratski za Zvezdu
Foto: Zorana Jevtić

Klub iz Pireja naredni rival

APEL PREDSEDNIKA ZVEZDE Nebojša Čović: Svi u sredu bratski za Zvezdu

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde nakon Milana i pobede nad ekipom Budućnosti, u izuzetno važnom prvom meču polufinala ABA lige, ulaze u jedan od najzahtevnijih i najtežih perioda u sezoni, u kome ih u rasponu od samo 7 dana očekuju 4 vrlo teške utakmice.

Prvi meč na programu je već u sredu u beogradskoj Areni protiv Olimpijakosa, a povoljnim rezultatom u meču sa crveno-belima iz Pireja, beogradski crveno-beli bi napravili još jedan značajan korak ka ogromnom uspehu, plasmanu u četvrtfinale Evrolige.

"Čestitke celoj ekipi, stručnom štabu, i navijačima, koji su se odazvali na naše apele i shvatili važnost situacije pred utakmicu protiv ekipe Budućnosti. Taj meč je arhiviran, mada nas čeka nova utakmica, u Podgorici koja je za nas od izuzetne važnosti, a to znači, da i dalje moramo maksimalno biti mobilisani i pažljivo pratiti sve što se događa, jer oko nas ima puno onih koji nam ne žele dobro i upotrebiće sve zamisli da nas 'sapletu' ka zacrtanom cilju. No intenzivno ćemo pratiti sve što se događa", rekao je predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović.

U Beograd stiže ekipa Olimpijakosa, bratskog kluba iz Pireja, bodovi su važni i preko potrebni obema ekipama.

"Razumem i vrlo poštujem odnose koje naši navijači imaju sa Olimpijakosom i Spartakom iz Moskve, i poštovanje koje međusobno gaje između sebe. U životu sam uvek želeo da dobijem utakmicu i stavljao potrebe svog kluba na prvo mesto. Protiv brata i najboljeg prijatelja sam upravo najviše i želeo da dobijem basket. Zato očekujem da naši navijači, kao i uvek, da budu uz navijače Olimpijakosa i u sredu, ispune dvoranu do posledneg mesta, ali takođe očekujem da prepoznaju trenutak, posebno ako budemo igrali rezultatski neizvesnu utakmicu, kada treba da budu uz naše momke, da im pomognu navijanjem da dođu do rezultata, koji nas zaista dovodi do praga velikog uspeha, ali nam donosi i novu finansijsku injekciju, koja je u trenutku kada se suočavamo sa mnogim problemima – preko potrebna. Mi do sada nismo pobedili Olimpijakos, al ii mnoge druge do sada nismo pobeđivali, pa smo ih sada pobedili. Kao prava braća, očekujem iz svih grla navijanje za Crvenu zvezdu", dodao je Čović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Navijanje Delija na utakmici Zvezda - Budućnost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track