NEDOVIĆ I MUSLI SLAVILI OSVAJANJE EVROKUPA: Avion se tresao od srpskog hip-hopa!

Radost Srba

NEDOVIĆ I MUSLI SLAVILI OSVAJANJE EVROKUPA: Avion se tresao od srpskog hip-hopa!

Košarka -

Naši košarkaši zarazili Špance hitom Relje Popovića i svi do jednog na letu Valensija-Malaga pevali „Samo hoću da se napijem“

Srpski košarkaši znaju kako se igra basket, a i kako se slavi titula, i to uz srpske pesme.

Nemanja Nedović i Dejan Musli sa svojom Unikahom osvojili su Evrokup, a to je najveći uspeh u bogatoj istoriji kluba iz Malage. Herojskom pobedom u odlučujućem meču u Valensiji savladali su favorizovane domaćine, iako su početkom poslednje četvrtine imali zaostatak od 13 poena.

Trijumf je tada bio još slađi, a jedan od ključnih trenutaka meča bio je grub faul Nedovića nad Martinezom, koji umalo nije izazvao tuču na parketu. To kao da je dalo krila gostima, koji su u nastavku samleli Valensiju, i to bez centara - povređenog Muslija i ranije isključenog Omića.

A u avionu na povratku u Malagu - lom! Orio se srpski hip-hop hit s elementima narodnjaka Relje Popovića „Samo hoću da se napijem“. Pesmu je povela Nedovićeva devojka Mina Milutinović, a prihvatio je Alen Omić, Slovenac rođen u Tuzli, koji očigledno nije imun na splavarske hitove.

Fešta u avionu... Otvarao se šampanjac
Fešta u avionu... Otvarao se šampanjac

Mina je potom dohvatila pehar, a Nemanja ju je poljubio. Ovu fotografiju na Instagramu je prokomentarisala:- U dobru i u zlu, uvek zajedno.A onda je eksplodirao šampanjac!

Ne daju pehar... Nedović sa devojkom Minom
Ne daju pehar... Nedović sa devojkom Minom

OVO SU PEVALI U AVIONUSamo hoću da se napijem,nisam za tebe, beži od mene.Samo hoću da se napijem,ne gubi vreme, neću da krenem.Samo hoću da se napijem,ja ću ovde ostati.Samo hoću da se napijemi kada noćas odu svi.

Predrag Gajić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track