CSKA treći na F4 u Istanbulu

(KURIR TV) Teodosić posle pobede protiv Reala: Danas je već mnogo lakše. Vreme leči dosta toga

Košarka -

Košarkaš CSKA i srpski reprezentativac Miloš Teodosić izjavio je da je zadovoljan što je njegov tim pobedom završio učešče na F4 Evrolige u Istanbulu.

CSKA je osvojio treće mesto, pošto je pobedio Real 94:60. Šampion Rusije nije uspeo da odbrani titulu osvojenu prošle godine. CSKA je u petak u polufinalu poražen od Olimpijakosa 82:78."Nije toliko strašno, čak sam se i danas smejao na utakmici. Nije ni prvi, a nadam se da je poslednji poraz ovog tipa. Danas je već mnogo lakše. Vreme leči dosta toga", rekao je Teodosić.

On nije mogao da potvrdi da li će ostati u CSKA."Ne mogu da kažem ni da jeste ni da nije moj poslednji F4 sa ekipom CSKA. Prvo moram da završim sezonu. pa ćemo onda znati. Možda su neki ljudi navikli da je CSKA uvek ide na F4. Jeste uspeh, ali nije bilo lako", rekao je Teodosić i podsetio da će Srbija na jesen igrati na EP u Istanbulu.

"Mnogo toga zavisi od toga u kakvom ćemo sastavu igrati. Ne sviđa mi se dvorana, ali porazima mora da dođe kraj", dodao je Teodosić za Kurir.

Titulu u Evroligi osvojio je Fenerbahče, koji je u finalu pobedio Olimpijakos 80:64.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track