SRPSKA SNAJKA ZABORAVILA MARKA JARIĆA: Lima zbrisala kod novog dečka u Tursku
Foto: Profimedia

Ne gubi vreme

SRPSKA SNAJKA ZABORAVILA MARKA JARIĆA: Lima zbrisala kod novog dečka u Tursku

Košarka -

Brazilska lepotica Adrijana Lima deo letnjeg odmora provela je sa ćerkama Sijenom i Valentinom i porodicom bivšeg supruga našeg košarkaškog reprezentativca Marka Jarića u Crnoj Gori, a ostatak slobodnog vremena bivša srpska snajka, po svemu sudeći, provešće u Turskoj sa novim partnerom.

Naime, nakon što je sa porodicom bivšeg supruga uživala u lepotama Crnogorskog primorja, Lima se uputila u Bodrum, gde ju je na aerodromu dočekao turski pisac Metin Hara. Manekenka je sa novim partnerom iz aerodromske zgrade izašla držeći ga za ruku i time jasno stavila medijima do znanja da ovu vezu ne želi da krije od javnosti.

Ubrzo nakon toga paparaci su njih dvoje uslikali u jednom elitnom restoranu dok su za stolom razmenjivali strastvene poljupce.

Turski pisac i brazilski supermodel upoznali su se 11. juna, kada joj je Hara poklonio roman. Već sledećeg dana Lima je na Instagramu štivo o duhovnosti i samospoznaji preporučila milionima fanova koji je prate, a ljubav između Turčina i Brazilke planula je za manje od mesec dana.

foto: Printscreen

Iako se Adrijana još nije oglasila ovim povodom, njen novi momak jeste.

- Adrijana i ja smo se upoznali u Istanbulu 11. juna. Shvatili smo da gajimo uzajamna osećanja, ali se još upoznajemo - rekao je Hara.

Kurir.rs / Kurir sport, Foto: Printscreen,Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Suma kao božanstvo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track