RADONJIĆ O RASTANKU SA ZVEZDOM: To je moja odluka!
Foto: Beta

TREBALO MU VREMENA DA RAZMISLI

RADONJIĆ O RASTANKU SA ZVEZDOM: To je moja odluka!

Košarka -

Dosadašnji trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je odlazak iz redova crveno-belih bila njegova odluka, da će uvek biti navijač tog kluba kojem je poželeo mnogo pobeda i trofeja u godinama koje dolaze.

"Ovo je moja odluka, čije donošenje nije bilo lako, pa je samim tim bilo potrebno vreme od završetka sezone kako bih razmislio", rekao je Radonjić za Mondo.

Klub je ranije večeras saopštio da, i pored velike želje, saradnja sa trenerom Dejanom Radonjićem nije nastavljena.

"Hvala svima u klubu, predsedniku (Nebojši) Čoviću, članovima uprave, najbližim saradnicima, svim igračima sa kojima sam saradjivao, posebno navijačima na velikoj podršci koju su nam pružali. Svi oni su ugradili deo sebe u uspehe koje je Zvezda ostvarila u prethodnom periodu i zahvaljujući kojoj se pozicionirala u vrh domaće, regionalne i evropske košarke", rekao je Radonjić.

On je naveo da će mu prethodne četiri i po godine ostati u mom najlepšem sećanju.

"Mnoge trenutke pamtiću zauvek. Kuda god me put bude vodio dalje u karijeri ostaću navijač Zvezde, kojoj želim mnogo pobeda i trofeja u godinama koje dolaze", rekao je Radonjić.

Crvena zvezda je sa Radonjićem kao trenerom osvojila tri titule prvaka ABA lige, tri titule domaće lige, tri nacionalna kupa, igrala je polufinale Evrokupa i plej-of Evrolige.

(Kurir.rs/Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track