AMERIKANAC STIŽE NA KALEMEGDAN Džejms Feldin: Zvezda je veliki korak, jedva čekam da zaigram
Foto: Fonet

POTPISAO NA DVE GODINE

AMERIKANAC STIŽE NA KALEMEGDAN Džejms Feldin: Zvezda je veliki korak, jedva čekam da zaigram

Košarka -

Veliko pojačanje Crvene zvezde Amerikanac Džejms Feldin izjavio je da je uzbuđen što je došao u Beograd i klub sa velikom istorijom i poručio da veruje da je napravio pravi potez u nastavku karijere.

"Uzbuđen sam što sam napravio veliki korak u mojoj karijeri. Dolazim u klub sa dugom istorijom i jedva čekam da zaigram. Igraću pred sjajnim navijačima i u vreloj atmosferi, što sam već iskusio u OAKA dvorani. Drago mi je što im priliku da vidim razliku između dve zemlje, Panatinaikosa i Zvezde, u lepom gradu", rekao je Feldin.

Američki košarkaš dodao je da se pomalo osećao čudno što je prešao u Crvenu zvezdu.

"Mnogo sam poruka dobio na društvenim mrežama, bilo mi je i čudno kada sam sliku sa dresom Crvene zvezde stavio na Instagram. Sve je to deo posla, moraju da razumeju navijača Panatinaikosa kada dođem u Atinu. Odluku sam doneo zbog moje budućnosti. Ne mogu osećanja da stavim ispred moje budućnosti".

Feldin, koji je dve godine proveo u Panatinaikosu, naveo je da je razočaran svojim partijama u finišu prošle sezone.

"Imao sam neke loše igre, bilo je mnogo priča o meni, ali to nema nikakve veze sa predsednikom ili trenerom", rekao je Feldin, dodavši da nikada neće zaboraviti duplu krunu sa "zelenima" i to što je bio MVP finala Kupa Grčke.

Feldin, koji je nastupa za reprezentaciju Dominikanske Republike gde mu je majka rođena, potpisao je dvogodišnji ugovor sa šampionom Srbije i Jadrana.

kurir.rs / Tanjug

foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Da li je UEFA mafija?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track