DRAMA U BARU: Mega izgubila od Cedevite, ništa od finala Super kupa ABA lige
Foto: ABA liga

UMALO VELIKI PREOKRET

DRAMA U BARU: Mega izgubila od Cedevite, ništa od finala Super kupa ABA lige

Košarka -

Košarkaši Mege nisu se plasirali u finale Super kupa Jadranske lige, pošto su večeras u Baru posle drame izgubili od Cedevite sa 99:96.

Najefikasniji u ekipi Mege bio je Stefan Fundić sa 18 poena, dok su Aleksandar Lazić i Dilan Enis postigli po 16. Cedevitu je sa 17 predvodio Demetris Nikols.

Mega je gubila i sa poena 20 razlike, ali je dobro igrala u poslednjoj deonici i prišla protivniku na minus jedan, ali nije uspela da preokrene i ostvari pobedu.

Šansu u poslednjem minutu da dovede srpski klub u vodjstvo imao je Lazić, ali je promašio oba slobodna bacanja. Posle toga se nastavila penal serija, u kojoj je Cedevita sačuvala prednost.

Cedevita će u finalu igrati protiv pobednika duela u kom se večeras od 21.15 sastaju Budućnost i domaćin Mornar.

Trener košarkaša Mege Dejan Milojević rekao je danas da njegov tim raste i da se nada da će napraviti zapažen rezultat u Jadranskoj ligi.

"Kada igramo kako želimo, možemo svakog da pobedimo. Cedevita je medju tri-četiri najbolja tima u ligi, a mi smo imali svoju šansu. Ovaj tim raste i nadam se da ćemo da napravimo zapažen rezultat", rekao je Milojević posle utakmice u Baru.

"Cilj je bio da polako stižemo razliku. Pokazali smo dva lica, na početku igrali dobro, ali smo prestali da igramo odbranu i da budemo agresivni. Jako je pozitivno što ekipa nije odustala", kazao je Milojević.

On je rekao da su ekipe u Jadranskoj ligi izjednačene, da svako može svakoga da pobedi i da će sezona biti puna iznenadjenja.

Košarkaš Mege Aleksandar Lazić čestitao je Cedeviti na pobedi.

"Jako dobra utakmica, sa mnogo preokreta. Igrali smo dobro u odbrani u poslednjoj četvrtini i sa takvom odbranom možemo da pobedimo svaku ekipu", rekao je Lazić.

(Beta, Foto: ABA liga)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track