DRAMA U PARTIZANU: Mijailović još nije predsednik košarkaškog kluba! Evo iz kog razloga
Foto: Dragan Kadić

bez rešenja

DRAMA U PARTIZANU: Mijailović još nije predsednik košarkaškog kluba! Evo iz kog razloga

Košarka -

Košarkaški klub Partizan održao je u ponedeljak Skupštinu, ali nije izabrao novo rukovodstvo.

1 / 7 Foto: Dragan Kadić

"Da sam čovek koji prihvata svaku ponudu, već bih bio predsednik. Zato sam dobro razmislio. Moramo da vodimo klub tako da rad mora da se isplati, ozbiljan sistem. Moramo trenera i igrače da oslobodimo pritiska oko finansija. Imaćemo detaljan izveštaj kakva je situcija, ne želim da prihvatim bilo šta, da mi neko sutra kaže da nešto nisam dobro radio.", rekao je Mijailović.

foto: Dragan Kadić

On je potom objasnio zašto je tražio dodatno vreme do izbora:

"Zahtevao sam da bude 19 članova UO, Sad ima 17. Moramo svi danonocno da radimo, svako ko voli Partizan, sada to može da pokaže. Ako Skupstina u petak prihvati moj UO odmah počinjemo da radimo, imamo već pripremljene ugovore o sponzorstvu. Moramo sve da učinimo da točak koji je u blatu, izađe na ulicu.

Svima je poznato da sam bio clan UO Fudbalskog kluba. Situacija je tamo mnogo bolja, ne treba da se postavlja pitanje da li neko može ili ne, nego da li ume? Meni je potrebna podrska ljudi iz kluba i to sam dobio."

Mijailović se osvrnuo i na optužbe potpredsednika Fudbalskog kluba Partizan Vladimira Vuletića da će ako bude izabran na mesto predsednika Košarkaškog kluba Partizan biti u sukobu interesa:

"Imamo ljude koji su predsednici klubova, a bili su u Skupštini. Ako budem kršio neki zakon, sigurno ću to regulisati.Ne mogu ništa da uradim ako nemam podršku svih, i sadašnjih i bivših struktura.Svaki moj trenutak će biti posvećen Partizanu, sve moje vreme ću posvetiti klubu. Situacuja mora da bude bolja", rekao je Mijailović.

foto: Dragan Kadić

Trener Miroslav Muta Nikolić je istakao:

"Smešno je Partizan kao institucija nema predsednika i hvala Bogu da se pojavio čovek koji želi da pomogne. Sportski deo će biti samo moj, važno mi je da vratim Parrizan tamo gde mu je mesto. Pitanje je i šta je realno? Sa ovim budžetom sam napravio ekipu najbolje sto sam mogao. Sledeće godine će biti druga priča", rekao je Nikolić.

Mijailović se uključio i rekao:

"Nikolić ima moju podršku, moramo svi da radimo još više."

Kurir sport , Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Pet razloga zbog kojih je Zvezda poražena od Budućnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track