TRENER BARSELONE POSLE PORAZA OD ZVEZDE: Moj posao je da reagujem na sudijske odluke
Foto: Euroleague.net

NEZADOVOLJAN IGROM SVOJE EKIPE

TRENER BARSELONE POSLE PORAZA OD ZVEZDE: Moj posao je da reagujem na sudijske odluke

Košarka -

Trener košarkaša Barselone Sito Alonso rekao je da je njegova ekipa izgubila večerašnju utakmicu od Crvene zvezde zbog lošije igre u prvom poluvremenu i da mora da izvuče pouke iz tog poraza.

"Ovo je bio dobar test za nas, igranje u ovakvoj atmosferi. Nismo dobro radili neke stvari koje smo se dogovorili i potvrdilo se kada ih ne radiš, da ne ide na dobro. Na početku smo gubili pet do sedam razlike, a atmosfera u ekipi je bila takva kao da smo gubili sa 12 ili 14. Nismo tražili dobra rešenja, nismo koristili šanse. Posle prvih 20 minuta smo imali previše izgubljenih loptu, dozvolili previše skokova u napadu, pobedili su nas u prvom poluvremenu", rekao je Alonso na konferenciji za novinare.

Barselona je večeras u Beogradu izgubila od Crvene zvezde sa 82:90.

"Previše je grešaka, njihovih 13 skokova u napadu je mnogo ako želiš da dobiješ protivnika kakav je Crvena zvezda. Poveli smo u završnici, ali je (Milko) Bjelica postigao važnu 'trojku', a posle njega poene je postigao (Tejlor) Ročesti. Mi smo igrali nešto lošije u samoj završnici. Moramo da se spremimo za naredni meč, a treba da naučimo nešto iz ovog poraza", naveo je trener španskog tima.

Upitan o lošijoj igri i pored iskusnih igrača Barselone, Alonso je rekao da individualno iskustvo nije dovoljno, već da mora da se igra timski.

Na pitanje zbog čega je reagovao na većinu sudijskih odluka, on je rekao da o tome ne želi previše da priča.

"Moj posao je da reagujem na takve stvari. Mislim da sudije nisu dobro reagovale u nekim situacijama", dodao je Alonso.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track