MUTA SREĆAN: Ovo su reakcije Partizanovih junaka iz Bilbaoa
Foto: Dragan Kadić

PRVI TRIJUMF U EVROKUPU

MUTA SREĆAN: Ovo su reakcije Partizanovih junaka iz Bilbaoa

Košarka -


Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić bio je izuzetno srećan nakon večerašnje prve pobede svog tima u Evrokupu, uz ocenu da će trijumf nad Bilbaom biti veoma bitan za krajnji poredak u Grupi C.

"Pre svega želim da čestitam mom timu na prvoj pobedi u ovom takmičenju. Bilbao je ekipa sa mnogo iskustva. Mislim da će ova pobeda biti jako bitna za naš krajnji poredak u grupi", rekao je Nikolić posle utakmice.

Košarkaši Partizana ostvarili su večeras prvu pobedu Evrokupu, pošto su u gostima sa 96:92 pobedili Bilbao.

"Veoma važna pobeda za nas posle dva poraza, na izuzetno teškom terenu, protiv odličnog protivnika. Ovo je izuzetno dobra stvar za naše samopuzdanje. Naredni meč igramo u Francuskoj, gde ćemo takođe pokušati da pobedimo i popravimo stanje na tabeli, kao i da slavimo u narednom kolu ABA lige protiv Cibone“, rekao je kapiten Partizana Novica Veličković.

Sjajni plejmejker Najdžel Vilijams-Gos je poručio:

"Osećamo se dobro, pobedili smo u evropskoj utakmici. Igramo sve bolje u poslednje vreme i bićemo još bolji u nastavku sezone".

Trener Bilbaa Karles Duran kazao je da njegova ekipa odigrala jako loše u odbrani.

"Želim da se izvinim našim navijačima i da im poručim da misle na sledeću utakmicu. Moramo da pobedimo na strani, ali i pre toga moramo da pobedjujemo kod kuće. Ne radimo dobre stvari, a danas je odbrana bila jako loša", rekao je Duran.

Partizan i Bilbao imaju po jednu pobedu i dva poraza i nalaze se na deobi trećeg mesta u Grupi C.

(Beta, Foto: Dragan Kadić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track