MUTNO: KK Partizan lažira dugove?
Foto: Saša Pavlić

Sumnjiva revizija u Humskoj

MUTNO: KK Partizan lažira dugove?

Košarka -

Finansijski izveštaj crno-belih za 2016. pokazuje gubitak od samo 300.000 evra, pa se postavlja pitanje šta je sa ogromnim dugovanjima koja klub ima

Nakon što se društvenim mrežama raširio finansijski izveštaj KK Crvena zvezda u kojem se vidi gubitak u 2016. godini od oko tri miliona evra, a za koji Nebojša Čović tvrdi da ga je u javnost pustio večiti rival, istim putem stigao je i izveštaj KK Partizan.

foto: Printscreen

U dokumentu stoji da su crno-beli prošlu godinu završili s gubitkom od oko tri stotine hiljada evra, a kako se zna da je dug kluba iz Humske daleko veći, među pristalicama crveno-belih pojavila se sumnja da je izveštaj „friziran“ i da je Partizan sakrio prava dugovanja.

foto: Kurir

U pokušaju da razmrsimo klupko koje preti da postane nerazmrsivo pozvali smo direktora KK Partizan Dejana Kijanovića.

- Finansijski izveštaj se odnosi samo na 2016. godinu i nema veze sa ukupnim dugovanjima kluba, koja su sigurno mnogo veća - rekao nam je Kijanović i dodao da veruje u bolje poslovanje crno-belih u budućnosti:

- Okupila se ekipa ozbiljnih ljudi i svi se nadamo da situacija može da se sredi. Potrebno je mnogo strpljenja. Novi predsednik je najavio da će revizorski izveštaj, koji se još slaže zbog obima posla, ubrzo biti završen.

Kurir / Gojko Filipović

Foto: Saša Pavlić, Printscreen, Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Makabi skupo plaća uvredu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track