PRESKUP: Zvezda ne da 600.000 evra za Zagorca!
Foto: Fonet/AP

Ništa od dolaska na Kališ

PRESKUP: Zvezda ne da 600.000 evra za Zagorca!

Košarka -

Cena bivšeg krila Mege i Memfisa je oko 600.000 evra, što je u ovom trenutku previše za crveno-bele, kojima je, uz to, više potreban igrač u reketu

Mnogi navijači Crvene zvezde već su videli Radeta Zagorca u crveno-belom dresu, ali od toga nema ništa!

Vest da bivše krilo Mege i Memfisa dolazi na Mali Kalemegdan odjeknula je kao bomba, ali ju je veoma brzo utišao menadžer košarkaša Miodrag Ražnatović. On je na svom Tviter profilu postavio dve rečenice koje su razjasnile celu zavrzlamu.

- Impresivna je maštovitost srpskih košarkaških zaljubljenika u pogledu nastavka karijere Radeta Zagorca. Retko viđen nesklad informacija i realnosti - poručio je prvi čovek agencije Beobasket.

Po nekim informacijama, Zagorac se posle potpisivanja ugovora s NBA ligašem Memfisom i nekoliko utakmica predsezone u najjačoj ligi sveta prilično dobro kotira na tržištu i njegova cena je nezvanično oko 600.000 evra. Očigledno da Crvena zvezda u ovom trenutku nema toliki novac ili ne želi da izdvoji tu sumu za igrača na poziciji koja joj nije prioritet.

Amerikanac Kolton Ajverson takođe je bio deo „paketa“ sa Zagorcem, koji je trebalo da pojača Zvezdinu ekipu, ali, kako saznajemo, ni od bivšeg centra Makabija nema ništa. Ajverson vuče povredu leđa.

foto: EPA

Povreda

ANTIĆ PRESKAČE BAMBERG

Zvezda pred novi evroligaški meč ima problema s povredama igrača. Pero Antić, koga muči list, najverovatnije neće igrati sutra protiv Bamberga, a plej Tejlor Ročesti je izvesniji.

- Ročesti je dobio udarac u rame, ali će biti spreman, dok smo za Antića odlučili da je najbolje da ga izlečimo na pravi način i da to bude sada. Gotovo je izvesno da neće biti u timu. Ali za derbi je siguran - pojasnio je trener Dušan Alimpijević.

Kurir / Predrag Gajić

Foto: Fonet/Ap, EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : OVO su sastavi timova koji će večeras braniti čast srpskog fudbala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track