(KURIR TV) NIJE BOLELO: Evo šta Saša Obradović kaže o incidentu u kom je u Pioniru pogođen u glavu
Foto: Kurir Sport/Dejan Ignjatović

šMEKERSKI

(KURIR TV) NIJE BOLELO: Evo šta Saša Obradović kaže o incidentu u kom je u Pioniru pogođen u glavu

Košarka -

Trener košarkaša Lokomotive Saša Obradović govorio je posle pobede nad Partizanom u Evrokupu (93:83) o ekipi koju trenira, Partizanu, Crvenoj zvezdi, reprezentativnim prozorima...

"Partizan je pokazao da ima potencijal. Posebno na poziciji četiri gde je Samjels pokazao da će biti od koristi. Za nas je teško bilo da igramo pred ovakvim navijačima, posebno što je svako putovanje od po 10-15 sati, praktično do Amerike i nazad. Nije lako ni fizički ni u svakom drugom smislu. Ipak, lepše mi je tamo, ako izuzmemo nedostatak familije i duga putovanja. Naredne tri godine bi trebalo da provedem u Rusiji, a šta će biti ne znam," počeo je Obradović.

On je potpom upitan i o šasama Lokomotive u Evrokupu.

"Ako pričamo o Lokomotivi i tome, koliko je favorit, ja ću reći da od 10-15 igrača koje sam želeo da potpišem nisam potpisao nijednog. Uzeli smo ono što smo mogli i ne bežim od pritiska. Imao sam ga i kao igrač i sada kao trener. Kraj takmičenja je jako daleko. Ono što će se desiti u martu ili junu ne treba sada da pričamo. Sa strane kada se gleda, možda je u nedostatku snažnih Španaca ovo lakši put. Ali važno je da do nokaut faze imamo što bolju poziciju."

Obradović je zamoljen da kaže nešto i o Partizanu i Crvenoj zvezdi

"Partizanu treba vreme. Ima dobru selekciju igrača u ABA ligi je kompetitivna, kao i Zvezda koja je u toj ligi favorit. Uz to sjajne rezultate prave i u Evroligi, iako je tim slabiji."

Neistovana tema je i reprezentacija Srbije.

"Prozori će narušiti ritam u ekipi. Loše je što igrači najviše ispaštaju, a samiim tim sa izostatkom mnogih ni takmičenje nije na potrebnom nivou. Zvuči bezveze. Ko će od igrača da se pojavi, da lažira povredu, koji trener će da izostane... Mnogo je pitanja".

Obradović je na kraju pitan i o incidentu sa kraaja prvog poluvremena kada je pogođen u glavu.

"Nije bolelo", šmekerski je rekao srpski trener.

Kurir sport

Foto: Kurir sport / Dejan Ignjatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track