POTREBNA PODRŠKA DELIJA: Košarkaši Zvezde zovu navijače na utakmicu protiv CSKA
Foto: Dado Đilas

meč u sredu od 19 sati

POTREBNA PODRŠKA DELIJA: Košarkaši Zvezde zovu navijače na utakmicu protiv CSKA

Košarka -

Košarkaški Crvene zvezde pozvali su navijače u Beogradsku arenu na predstojeću utakmici Evrolige protiv CSKA iz Moskve.

"Velika utakmica je pred nama, CSKA je izuzetna ekipa, vrlo kvalitetan tim, uostalom kao i svi koji igraju u Evroligi. Medjutim, da bi došli u situaciju da se ravnopravno borimo sa ovakvim sastavima, podrška navijača koja iz nas izvlači maksimum nam je preko potrebna. I videli smo protiv Barselone i Makabija, pa i Bamberga, koliko su nam važni. Zato se nadam da će doći u velikom broju i podržati nas, jer je svaka utakmica u Evroligi izazov za nas", rekao je Matijas Lesor.

"Za svakog od nas ko se nije susreo sa Evroligom, i ko je došao u Zvezdu tokom leta, pune tribine i onakva podrška koju doživite na parketu dvorana u kojima igramo, kao u prethodnim mečevima Evrolige, je jedinstveno iskustvo. Kako da se ne boriš i ne izgaraš u takvom ambijentu? A kada dajemo 110 odsto naših mogućnosti, onda možemo da se nadamo i da možemo u ovakvim teškim utakmicama, da sačuvamo domaći teren, ali i da skupljamo neophodno iskustvo za dalje izazove", rekao je Nikola Jovanović.

S njima se složio i Stefan Janković koji je dodao da je CSKA jedan od favorita za osvajanje Evrolige.

"Od ponedeljka počinjemo pripreme za dolazak velikana kakav je CSKA. Još jedna teška, ali velika utakmica koja nas očekuje u Evroligi. Ritam je takav kakav je, već dva dana kasnije igramo u Pireju, ali idemo korak po korak, prvo da se dobro pripremimo za ruski tim i da damo sve od sebe, jer nam u goste dolazi tim koji je jedan od favorita za odlazak na završni turnir i osvajanje ovog takmičenja. A sa takvim ekipama morate da date sve od sebe, da izvučete maksimum. Nadam se da će nas i naviači podržati u ovoj utakmici, kao što su i do sada, jer nikome nije lako da igra u Beogradu Evroligu, uz taj huk sa tribina", rekao je Janković.

Na prethodne dve utakmice Zvezde u Beogradskoj areni, protiv Makabija i Bamberga, poseta je bila znatno ispod očekivane. Crveno-bele je protiv izraelskog tima gledalo nešto više od 8.000 gledalaca, dok je protiv nemačkog tima bilo čak 3.000 manje.

Zvezda će u sredu od 19.00 u Beogradskoj areni dočekati CSKA iz Moskve u sedmom kolu Evrolige.

kurir.rs / Beta

foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zvezda među 10 najboljih klubova u Evropi! Evo i zbog čega

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track