PARTIZAN DOČEKUJE CEDEVITU Miroslav Nikolić: Moramo da pobedimo!
Foto: Beta

ABA LIGA

PARTIZAN DOČEKUJE CEDEVITU Miroslav Nikolić: Moramo da pobedimo!

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je da njegova ekipa mora da ide na pobedu protiv Cedevite, uprkos tome što je protivnik favorit.

"Ne treba tražiti opravdanje, oni jesu favoriti, ali mi moramo ići na pobedu", rekao je Nikolić u najavi utakmice.

Nikolić je ocenio da je Cedevita jedna od tri najjače ekipe u regionalnom takmičenju, uz Crvenu zvezdu i Budućnost.

"Cedevita je jedna od tri najjače ekipe u ligi, uz Crvenu zvezdu i Budućnost. Ne treba o njima trošiti mnogo reči", naveo je trener Partizana.

On je kazao da njegova ekipa ima mnogo problema sa povredama, koji se "smenjuju", ali da misli da će crno-beli igrati dobro.

"Nama je svaki igrač preko potreban u rotaciji, malo smo se osvežili sa Tanaskovićem koji će biti sa nama uvek. Dosta igraca se vraca iz povreda od kojih su se oporavljali tokom pauze, zbog toga ćemo ih koristiti koliko budemo mogli, ali tako je kako je", kazao je Nikolić.

Košarkaš crno-belih Djoko Šalić rekao je da je Cedevita "izuzetan protivnik" koji ji dobro "popunjen" na svim pozicijama.

"Baš dobar tim koji je na papiru možda favorit. Ipak, mi moramo da udjemo u meč borbeno i odgovorno i da dobijemo. Pokazali smo da možemo da igramo dobro protiv jakih ekipa, ali za pobedu moramo da sprečimo pad koncentracije. Ako to uspemo, imaćemo dobre šanse za trijumf", rekao je Šalić.

Utakmica će se igrati u subotu od 19.00 u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

kurir.rs / Beta

foto: Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Niko o tome ne priča a ovo je najvažniji momenat sa utakmice Zvezda -Keln

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track