(VIDEO) SRBI ZAPALILI AMERIKU: Bogdan slao rivala po burek, Teo Hrvatu probacivao loptu kroz noge i asistirao za TV špice!
Foto: AP

Bacali magiju

(VIDEO) SRBI ZAPALILI AMERIKU: Bogdan slao rivala po burek, Teo Hrvatu probacivao loptu kroz noge i asistirao za TV špice!

Košarka -

Reprezentativci Srbije Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović oduševili su svojim atraktivnim potezima ljubitelje NBA širom sveta.

Bogdan je bio odličan u pobedi Sakramenta nad ekipom Bruklina 104:99. Bogdan je za 33 minuta igre postigao 14 poena uz 3 skoka i 2 asistencije, a njegov prodor sredinom treće četvrtine oduševio je navijače Kingsa.

Popularni Bogi napravio je smešnim igrača Bruklina Karisa Leverta. Nesrećni igrač domaće ekipe je nekoliko puta naseo na Bogdanovu fintu. Srpski reprezentativac je iskoristio priliku i nakon atraktivnog prodora poentirao. Ovaj potez možete pogledati na 0:55.

Miloš Teodosić oduševio je navijače na meču protiv Finiksa. Njegovi Klipersi su ubedljivo slavili rezultatom 108:95, a popularni Teo bio je raspoložen za igru. Meč je završio sa 6 poena, 5 skokova i 8 spektakularnih asistencija.

Njegovi maestralni potezi dizali su publiku u Stejpls centru na noge. Uspeo je sa velike udaljenosti da uposli saigrača tako što je hrvatskom košarkašu Draganu Benderu probacio loptu kroz noge.

Dva puta je genijalno uposlio Vilijamsa. Jednom preko celog terena, a drugi put bez gledanja.

Kurir sport, foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVO JE PARTIZANOV PAMETAN IZBOR !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track