KAPITEN I REKORDER ZVEZDE: Evo šta je Branko Lazić rekao posle 430. meča u crveno-belom
Foto: KK Crvena zvezda

NAJAVLJUJE NOVE TROFEJE

KAPITEN I REKORDER ZVEZDE: Evo šta je Branko Lazić rekao posle 430. meča u crveno-belom

Košarka -

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da još nije svestan da je postao igrač s najviše nastupa u crveno-belom dresu, ali da mu je čast i zadovoljstvo što je na prvom mestu po broju nastupa.

"Prošlo ke dosta od 2011. godine kada smo počeli sve ovo i kada smo odigrali tu prvu utakmicu protiv Hemofarma, odakle je počelo da se računaju nastupi. Velika je čast i zadovoljstvo biti na prvom mestu po broju nastupa. Jednostavno, nisam svestan svega toga. Kasnije, za par godina ću videti koliko je to značajno i veliko", rekao je Lazić novinarima posle utakmice.

Lazić je na utakmici protiv Zadra 430. put nosi dres Crvene zvezde i tako je na "večnoj listi" prestigao čuvenog beka šutera Slobodana Nikolića koji je 429 puta oblačio dres crveno-belih u zvaničnim utakmicama.

On je dodao da su ga prijatno iznenadile video čestitke njegovih bivših saigrača iz Zvezde.

Crveno-beli su večeras u Beogradu sa 97:67 pobedili Zadar u ABA ligi i tako zadržali lidersko mesto u regionalnom takmičenju.

"Čestitke ekipi na bitnoj pobedi u borbi za prvo mesto. Prvo poluvreme smo podlegli atmosferi s početka, ali u drugo smo ušli kako smo se dogovorili, napravili razliku i odigrali onako kako igramo u poslednje vreme. Okrećemo se Kupu Radivoja Koraća", rekao je Lazić.

Kapiten Zvezde je kazao da ekipa u Niš putu s ambicijama da osvoji trofej.

"Naš cilj se zna, a to je odbrana trofeja od prošle godine. Igraćemo i spremaćemo od utakmice do utakmice i u svaku ulaziti maksimalno ozbiljno i motivisano", rekao je Lazić.

(Beta, Foto: KK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track