OVA POBEDA JE ZA SVE ONE KOJI NAS GAZE! Veličković: Nisam u Partizanu zbog novca, već da ga vratim na mesto gde pripada!
Foto: Beta

zanimljiva izjava kapitena partizana

OVA POBEDA JE ZA SVE ONE KOJI NAS GAZE! Veličković: Nisam u Partizanu zbog novca, već da ga vratim na mesto gde pripada!

Košarka -

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković, posle pobede nad Crvenom zvezdom (81:75) i osvajanja Kupa Radivoja Koraća, trofej je posvetio svima onima koji nisu verovali u njegovu ekipu.

"Pokazali smo karakter, borili se ceo meč. Ovaj pobeda je za sve one koji nas "gaze" sa svih strana i ne veruju. Mnogo smo želeli ovu pobedu", rekao je Veličković posle utakmice u Nišu.

Iskusni krilni košarkaš otkrio da je održao motivacioni govor saigračima u svlačionici.

"Momci su pokazali da zaslužuju dres Partizana. Hvala i navijačima, pokazali su da veruju u nas. Nikad ne potcenjujte srce šampiona. Nisam u Partizanu zbog novca, već da ga vratim na mesto gde pripada", kazao je on.

Njegov saigrač Vanja Marinković veruje i da će završnica Superlige biti sa istim epilogom.

"Znamo u kom stanju je klub, ali smo se izdigli i dali veliki doprinos. Verujem da će i završnica Superlige biti ovakva. Imali smo Zvezdu i u poslednjem duelu u ABA ligi, znamo kako igraju", zaključio je Marinković.

Kurir sport/Tanjug, foto: Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) CRNO-BELA LUDNICA U ČAIRU: Novica Veličković vodi navijanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track