AKO NA EVROBASKETU NAVIJATE ZA SRBIJU: Evo gde ćete sedeti u dvorani u Berlinu

Odlučeno

AKO NA EVROBASKETU NAVIJATE ZA SRBIJU: Evo gde ćete sedeti u dvorani u Berlinu

Košarka -
Ulaznice neće moći da se nabave preko Košarkaškog saveza Srbije već se mogu isključivo poručiti od organizatora i putem sajta eventim.de

Organizatori ovogodišnjeg prvenstva Evrope u košarci obavestili su Košarkaški savez Srbije da su sektori određeni za navijače Srbije u dvorani „O2 vorld“ u Berlinu, gde će naša reprezentacija igrati utakmice prve faze Evropskog šampiona, 208, 209 i 401.Ulaznice neće moći da se nabave preko Košarkaškog saveza Srbije već se mogu isključivo poručiti od organizatora i preko sajta www.eventim.de

Evropsko prvenstvo održaće se od 5. do 20. septembra, a prvi put igraće se u četiri države: Nemačkoj, Francuskoj, Hrvatskoj i Letoniji.

Reprezentacija Srbije nalazi se u grupi B. Mečeve prve faze Eurobakseta igraće u Berlinu, gde će joj rivali biti selekcije Islanda, Španije, Turske, Nemačke i Italije.

Po četiri najbolja tima prolaze dalje, i to u osminu finala, gde se ukrštaju sa timovima iz grupe A u kojoj su Rusija, Bosna i Hercegovina, Francuska, Finska, Poljska i Izrael.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track