AKOJON NAPUSTIO CRNO-BELE: Partizan će zauvek biti moja porodica, Grobari su najbolji na svetu!
Foto: Fonet

Šampion Srbije ostao bez plejmejkera

AKOJON NAPUSTIO CRNO-BELE: Partizan će zauvek biti moja porodica, Grobari su najbolji na svetu!

Košarka -
Akojon je početkom marta stigao u Partizan, a imao je ugovor do kraja sezone sa crno-belima

BEOGRAD - Plejmejker Partizana Džoš Akojon sporazumno je raskinuo ugovor sa šampionom Srbije, saopštio je beogradski klub.Akojon je početkom marta stigao u Partizan kako bi pomogao crno-belima da izbore plasman u finale ABA lige, koje vodi u Evroligu naredne sezone. On je sa crno-belima imao ugovor do kraja sezone. Crno-beli su zaustavljeni u polufinalu ABA lige od Crvene zvezde (1:3 u pobedama u seriji).Akojon (29) je odigrao šest utakmica za Partizan, a prosečno je beležio 10,5 poena i imao 1,5 asistenciju po meču. On je u Partizan stigao iz kineskog tima Fošan Longlajons.

"Veoma sam tužan što odlazim iz Beograda bez osvojene titule i plasmana tima u Evroligu. Moja povreda ramena nastavila je da se pogoršava i uznemiren sam zbog trenutka kada se dogodila. Partizan ima najbolje navijače na svetu, nikada nisam bio deo nečeg sličnog, želim im svima odlično zdravlje i uspeh u svemu što rade", rekao je Akojon.On se zahvalio saigračima, navijačima i svima u klubu.

"Zauvek ćete biti moja porodica, volim vas i hvala vam za vreme koje ste me pustili da budem deo Partizanove porodice. I još jednom, žao mi je što nisam bio na 100 odsto mogućnosti da vam pomognem na terenu. Beograd je divan grad koji me je toplo dočekao, nikada neću zaboraviti to iskustvo. Uvek ću vas pratiti i želim vam mnogo uspeha u budućnosti", naveo je Akojon.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track