ALEKSANDAR DŽIKIĆ PRED DERBI: Moramo biti čvrsti, odlučni i uporni
Foto: Dejan Vuković/KK Partizan

U suret derbiju

ALEKSANDAR DŽIKIĆ PRED DERBI: Moramo biti čvrsti, odlučni i uporni

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde mora biti čvrsta, odlučna i uporna.

'Derbi je uvek utakmica sa specifičnim značajem, koja donekle ne zavisi od trenutne situacije aktera. Očekuje nas tvrda utakmica, u kojoj moramo da budemo čvrsti i odlučni i uporni. Svesni smo odnosa kvaliteta, ali ćemo biti borbeni. Sa energijom ćemo pokušati da se nametnemo', rekao je Džikić za sajt kluba.

Kurir TV: Pet činjenica koje niste znali o treneru Partizana!

Partizan sutra dočekuje Zvezdu u devetom kolu Super lige Srbije.Zvezda posle osam kola ima svih osam pobeda, dok Partizan ima jedan poraz, i tu prvom derbiju Super lige ove sezone.

'Očekuje nas utakmica u kojoj moramo biti čvrsti i u napadu i u odbrani. Trudićemo se da borbenom igrom tokom svih 40 minuta uvedemo meč u ritam koji nama odgovara', rekao je košarkaš Partizana Mihajlo Andrić.

Utakmica u dvorani "Aleksandar Nikolić" igra se sutra od 19.00, a ulaznica u slobodnoj prodaji nema.

Ulaz će biti moguć sa godišnjim kartama i dnevnim propusnicama namenjenim sponzorima.Partizan je pozvao navijače da u sutrašnjem meču podrže crno-bele tako što će 'u fer i sportskoj atmosferi, bez ikakvih ispada koji mogu naneti štetu klubu, usmeriti svu svoju energiju na podršku igračima na terenu'.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track