BIVŠI PLEJ PARTIZANA PRED DUEL SA ZVEZDOM: Očekujem neprijateljsku reakciju Delija
Foto: Euroleague

Spreman za dolazak u Beograd

BIVŠI PLEJ PARTIZANA PRED DUEL SA ZVEZDOM: Očekujem neprijateljsku reakciju Delija

Košarka -

Bivši košarkaš Partizana Leo Vesterman, koji je dres crno-belih nosio od 2012. do 2014. godine, pred duel Žalgirisa sa Crvenom zvezdom u 10. kolu Evrolige, u petak od 19.00 časova, priznaje da očekuje neprijateljski doček Delija.

- Proveo sam dve sezone u Partizanu koji je Zvezdin večiti rival. Navijam za taj klub i očekujem neprijateljsku reakciju navijača Zvezde. Idem tamo samo da pobedim, a ako pobedimo, vodiću saigrače na večeru u restoran - kazao je Vesterman za litvanske medije.

Kada se rodite u Srbiji birate na koju ćete stranu. Nema drugih boja, samo se bira između Partizana i ZvezdeVesterman je pričao navijačima ne samo o Partizanu nego i o Zvezdi, atmosferi na mečevima večitih rivala.- U Srbiji imate dva velika kluba - Partizan i Crvenu zvezdu. Srbi su strastveni navijači, za njih je to nešto više od košarke. Kada se rodite u Srbiji birate na koju ćete stranu. Nema drugih boja, samo se bira između Partizana i Zvezde. U Beogradu je uvek neverovatna atmosfera. Pričam objektivno, to je jedna od najboljih atmosfera na celom svetu.

Košarkaš Žalgirisa se osvrnuo i na kvalitet Zvezdinog tima.

- Imaju mnogo dobrih igrača u defanzivi, koji poznaju košarku. Mečeve koje je Zvezda dobijala, dobijala je na fizičku snagu. To će biti glavni detalj utakmice koja predstoji - poručio je Francuz.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track