BRANKO LAZIĆ: Očekujem pobedu pored svih problema
Foto: Saša Pavlić

Zvezda gostuje Megi

BRANKO LAZIĆ: Očekujem pobedu pored svih problema

Košarka -

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić izrazio je nadu da će crveno-beli ostvariti pobedu u predstojećoj utakmici protiv Mega Leksa, za koji je ocenio da je u usponu forme.

"Očekuje nas vrlo važna utakmica protiv tima Mege u Mitrovici. U dvorani 'Pinki' smo uvek igrali teške i neizvesne mečeve. Znamo se dobro, ovo će nam biti četvrti meč. Značajno su podigli formu u poslednje vreme, mladi su i igraju dobro. Sve to znači da nas čeka težak posao u četvrtak uveče. Oslabljeni smo neigranjem (Nejtana) Voltersa i (Marka) Simonovića, ali moramo da odigramo čvrsto, koncentrisano, i verujem da povoljan ishod neće izostati", rekao je Lazić.

Crvena zvezda gostovaće sutra u Sremskoj Mitrovici Mega Leksu u 11. kolu Super lige Srbije, a treneru Dejanu Radonjiću zbog povreda na raspolaganju neće biti Volters i Simonović.

Zvezda ima devet pobeda i jedan poraz i trenutno se nalazi na deobi prvog mesta sa Partizanom, dok je Mega četvrta sa šest trijumfa iz 10 utakmica. Utakmica između Mega Leksa i Crvene zvezde igraće se večeras od 19.30.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track