ČOVIĆ: Zvezda od ulaznica zaradila 1,26 miliona evra, titula realnost
Foto: KK Crvena Zvezda

Pozvao navijače

ČOVIĆ: Zvezda od ulaznica zaradila 1,26 miliona evra, titula realnost

Košarka -
Svaka kupljena ulaznica pomoći će nam u pravljenju budžeta za narednu, a znamo da je on ove sezone iznosio 3,6 miliona evra, izjavio je prvi čovek crveno-belih

BEOGRAD - Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović pozvao je danas navijače da kupe sezonske karte za sledeću sezonu i objavio da su crveno-beli na taj način ove sezone inkasirali 1,26 miliona evra.

"U ovoj sezoni smo, do sada, od prodatih ulaznica zaradili 1.266.000 evra, od sezonskih 374.000, a do sada od pojedinacnih 892.000. Svaka kupljena ulaznica pomoći će nam u pravljenju budžeta za narednu, a znamo da je on ove sezone iznosio 3,6 miliona evra", izjavio je Čović na konferenciji za medije.

On je dodao da će prvi cilj naredne sezone u elitnom takmičenju ponovo biti ulazak u Top 16.

"Rano je za priču o tome, ali sigurno je da je Top 16 osnovni cilj. Ostalo nam je još domaće prvenstvo, a prema sadašnjim rezultatima, realno je da budemo prvaci Srbije", konstatovao je on.

Prema njegovim rečima, Uprava će učiniti sve da sačuva gro tima za narednu sezonu.

"Transferi su legalan način za popunjavanje budžeta, ali o tome će odlučivati stručni štab. Koliko para, toliko muzike, svi moraju da budu svesni toga. Nema ručka za džabe, ali raduje me što imamo mnogo mladih igrača koji konkurišu za prvi tim. Trudićemo se, u svakom slučaju, da u što većoj meri sačuvamo ovaj tim", zaključio je Čović.

Zvezda je ove sezone osvojila Kup Radivoja Koraća i ABA ligu, a u Superligi Srbije, gde je do sada neporažena, želi prvi trofej posle 1998. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track