DANIJEL PEJDŽ ZA KURIR: Srbi, razumem zašto ste uz Trampa
Foto: Profimedia

Naša Amerikanka

DANIJEL PEJDŽ ZA KURIR: Srbi, razumem zašto ste uz Trampa

Košarka -

Srbija nije zaboravila bombardovanje i zato mi je jasno što niste za Hilari Klinton, kaže srpska reprezentativka u košarci i priznaje da je iznenađena rezultatima predsedničkih izbora u Americi

I Danijel Pejdž je iznenađena rezultatima izbora u SAD. Amerikanka koja igra za reprezentaciju Srbije za Kurir kaže da nije srećna što je njen favorit Hilari Klinton izgubila, ali i da razume naš narod što se raduje pobedi Donalda Trampa.- Iznenađena sam njegovom pobedom, ali tako je narod Amerike izabrao i moram da prihvatim takvu odluku. Ne slažem se s nekim njegovim stavovima koje je iznosio u predizbornoj kampanji. To se kosi sa nekim mojim načelima, ali to je samo moje mišljenje. Tramp je izabran i nadam se da će raditi najbolje za moju zemlju i svet uopšte - istakla je za Kurir Danijel Pejdž.

Prati košarku... Donald Tramp
Prati košarku... Donald Tramp

Srpska reprezentativka priznaje da nije znala da je Srbija u velikoj meri uz Trampa.- Iznenađena sam tim podatkom, ali kad malo bolje sagledam kakvu ste prošlost imali, razumem vaša osećanja. Jasno mi je zašto je srpski narod dao podršku Trampu. Svesna sam da je vaš narod dosta propatio tokom bombardovanja i posle njega, a koje se desilo pod vladavinom Bila Klinton. Taj ružni period svakako povezujete s Hilari Klinton i mogu da vas razumem - kaže Danijel Pejdž.

Slede kvalifikacije

IDEMO NA EVROBASKET

Košarkašice Srbije 19. novembra u Kraljevu igraju protiv Luksemburga meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a četiri dana kasnije u Nišu dočekuju Ukrajinu.

- Još se oporavljam od operacije kolena i ne znam kada ću se vrati na parket. Žao mi je što neću moći da pomognem Srbiji u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Ipak, verujem u svoje saigračice, sigurna sam da će Srbija igrati na narednom Evropskom prvenstvu - istakla je Danijel Pejdž.

Milan Nastić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track