ĐENKA PONOVO U BEOGRADU: Znam šta se očekuje od mene, odgovoriću izazovima
Foto: Aleksandar Jovanović

Za Zvezdu ga vežu lepe uspomene

ĐENKA PONOVO U BEOGRADU: Znam šta se očekuje od mene, odgovoriću izazovima

Košarka -

Čarls Dženkins američki bek sa srpskim pasošem, doputovao je u Beograd i tako pojačao ekipu Crvene zvezde za takmičarsku sezonu 2016/2017.

Veliki ljubimac navijača crveno-belog kluba, ali i jedan od najzaslužnijih za velike uspehe na parketu u prethodnim sezonama, nakon jednogodišnjeg igranja u italijanskom Armaniju vratio se u Crvenu zvezdu i Beograd.

I tako je i izgledao, i zvučao posle višečasovnog leta iz Nujorka.

„Mnogo sam srećan što sam ponovo u Beogradu i Crvenoj zvezdi. Nema priče, sledi nam veliki rad, jer nas čekaju i velike obaveze u Evroligi i ostalim takmičenjima. Sve ostalo sada nije važno, probleme ćemo rešavati u hodu. Dobro znam šta se od mene očekuje, i ja dobro znam šta da očekujem u Crvenoj zvezdi, od trenera, saigrača, uprave. Uostalom to je i jedan od razloga zašto sam se vratio ovde, jer me za Beograd, Srbiju, ljude u njoj, klub, navijače, vezuju izuzetne uspomene", rekao je po dolasku u Beograd.

Čarls Dženkins koji će se već tokom popodneva priključiti svojim klupskim saigračima na treningu, od kojih su mnogi zajedno sa njim, osvajali titule u ABA i KLS ligi i igrali velike evropske utakmice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track