EKSKLUZIVNO BEBI ŠEK: Delije me šokirale u autobusu
Foto: Kkcrvenazvezda.rs

Navijači Zvezde iznenadili Sofoklisa Shorcijanitisa

EKSKLUZIVNO BEBI ŠEK: Delije me šokirale u autobusu

Košarka -
Naseo na foru: Nije mi bilo jasno zašto ulazimo u autobus, ali kad su se putnici skinuli u dresove i počeli da pevaju navijačke pesme, shvatio sam da je to iznenađenje, kaže Shorcijanitis

Sofoklis Shorcijanitis (208 cm) prošao je lekarske preglede i zvanično je predstavljen u veliko pojačanje Crvene zvezde. Košarkaški div iz Grčke preksinoć je dočekan na beogradskom aerodromu, odakle je, u smišljenoj, ali njemu nepoznatoj akciji, autobusom GSP prevezen do Malog Kalemegdana.- Bilo je to lepo iznenađenje. Uhvatili su me nespremnog, ali uživao sam - rekao je popularni Sofo, kome su u autobusu saputnici bili navijači crveno-belih.Problem s automKako je autobus krenuo, počela je i pesma, a navijači su poskidali odeću i u navijačkoj opremi pevali novom igraču.- Iskreno, mislio sam da imamo problem sa kolima i da zato moramo autobusom. U prvom trenutku bilo mi je čudno, počeo sam da se okrećem, ali kada je krenula muzika, koja mi je bila poznata, onda mi je bilo jasno, svi su počeli da pevaju - kroz osmeh je konstatovao grčki gorostas.Shorcijanitis je naglasio da zna kakva je atmosfera na utakmicama beogradskih crveno-belih i da se raduje novom izazovu i iskustvu.Luda atmosfera- To je nešto što posebno volim. Igrao sam u Grčkoj pred „ludim“ navijačima, ali ovde je drugačije. Znam gde dolazim, igrao sam pred navijačima Zvezde, poznato mi je da prave paklenu atmosferu, samo ću ovoga puta biti s prijateljske strane. Kada osetim navijačku podršku sa tribina, želim na terenu da pružim i više od svojih mogućnosti. To je jedan od razloga zašto sam došao.

ProšlostBILO TEŠKO PROTIV BOBIJASofoklis Shorcijanitis otkrio je da mu je bilo lepo da igra protiv Bobana Marjanovića, srpskog centra koga bi trebalo da zameni u novoj sezoni.- Znam koliko je bilo teško igrati protiv njega. Marjanović je vrhunski igrač, imao je odličnu sezonu u Zvezdi, posle čega je otišao u NBA. Želim mu sreću. Poznajem mnogo igrača, tim je mlad, ali veoma dobar. Biću najstariji u timu. Sećam se kako sam učio od starijih, pa ću možda moći nešto svog znanja da im prenesem kao što su mene stariji učili - rekao je Bebi Šek.

Andreja MladenovićNEMA PROBLEMA, MOGLI SU DA IZNAJME AUTOBUSZamenik gradonačelnika Beograda i član uprave KK Partizan Andreja Mladenović nije želeo da se upušta u nagađanja o načinu na koji je Crvena zvezda došla do autobusa za lepo osmišljenu akciju.- Video sam samo da je Shorcijanitis stigao i da su ga prevezli autobusom. Odakle autobus, ne znam. Pretpostavljam da su ga iznajmili, mogli su to - rekao nam je Mladenović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track