(FOTO) SRPSKA HEROINA: Nataša Kovačević posle 18 meseci od nesreće odradila prvi timski trening
Foto: Instagram

Volja jača od svega

(FOTO) SRPSKA HEROINA: Nataša Kovačević posle 18 meseci od nesreće odradila prvi timski trening

Košarka -
Nataša je u sredu odradila prvi timski trening sa ekipom Partizana, a ovo je dokaz da je volja i pozitivno mišljenje jače od svega!

BEOGRAD - Srpska košarkašica Nataša Kovačević, koja je pre samo godinu i po dana doživela tešku saobraćajnu nesreću, u kojoj je nažalost izgubila nogu, svojom voljom i snagom danas ponovo igra košarku!Nataša je u sredu odradila prvi timski trening sa ekipom Partizana, a ovo je dokaz da je volja i pozitivno mišljenje jače od svega! "Upravo završen prvi timski trening samo godinu i po dana posle nesreće! Osećaj je zaista fenomenalan!", napisala je Kovačevićeva na društvenim mrežama.

Bivša reprezentativka Srbije povređena je 7. septembra 2013. godine, kada je autobus sa košarkašicama Đera sleteo s puta i tom prilikom poginuli su trener i tim menadžer mađarskog kluba, a u nesreći je lakše povređena još jedna srpska košarkašica, Milica Ivanović. Lekari su morali Kovačevićevoj da amputiraju levu nogu do kolena, a košarkašica sada nosi protezu koja je urađena u Francuskoj.Nataša Kovačević će 7. marta igrati na "Ol star" meču u Francuskoj, a jedan od timova će voditi Marina Maljković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track