(VIDEO) GROBARI IZNENADILI DULETA: Karanfili i pesma iz Davitelja za Vujoševića
Foto: Tanjug

Navijači crno-beli napravili štos

(VIDEO) GROBARI IZNENADILI DULETA: Karanfili i pesma iz Davitelja za Vujoševića

Košarka -
Vujošević je bio na meti kritika zato što je prošle sezone uhvatio za vrat Bogdana Bogdanovića, a ove sezone Mihaila Andrića tokom utakmice

BEOGRAD - Navijači košarkaškog kluba Partizan pozdravili su svog trenera Duška Vujoševića crvenim karanfilima, a prilikom njegovog ulaska u halu na meč sa Igokeom sa razglasa je puštena muzika iz kultnog filma "Davitelj protiv davitelja" Slobodana Šijana. Vujošević je bio na meti kritika zato što je prošle sezone uhvatio za vrat Bogdana Bogdanovića, a ove sezone Mihaila Andrića tokom utakmice.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Trener i navijači odgovorili su na sve kritike šalom na svoj račun. Grupa JNA, čije pesme se puštaju sa razglasa pre utakmica, snimila je spot u kome se pojavljuje Vujošević kako nosi karanfil, a onda i davi jednog od članova grupe.

To je omaž junaku filma "Davitelj protiv davitelja" Peri Mitiću, koji u filmu glumi davitelja koji ubija sve koji ne vole karanfile.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Posle zlokobne teme "Davitelja" sa razglasa je puštena pesma "Bejbi" grupe Idoli iz istog filma, na opšte oduševljenje navijača. Brojne pristalice Partizana donele su na večerašnju utakmicu karanfile. Partizan je na kraju pobedio 74:65.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track