IGRAČE ZABORAVILI: Budućnost se izvinila Vujoševiću, ali ne Pavloviću i Milosavljeviću
Foto: Aleksandar Jovanović

Posle derbija u Podgorici

IGRAČE ZABORAVILI: Budućnost se izvinila Vujoševiću, ali ne Pavloviću i Milosavljeviću

Košarka -
Žalimo zbog incidenta i neprijatnosti koje su sa tribina upućene gospodinu Vujoševiću, te još jednom odbacujemo bilo kakvu mogućnost povezanosti konkretnog incidenta sa našim klubom, stoji u saopštenju kluba iz Podgorice

Posle incidenata na utakmici poslednjeg kola regionalne košarkaške ABA lige Budućnost - Partizan, kao i neprimereno skandiranje publike upućeno treneru crno-belih Dušku Vujoševiću, stiglo je i zvanično izvinjenje iz Podgorice, u kojem je on tokom karijere radio kao savetnik."Povodom pojedinačnih ispada, te neprimerenih postupaka neodgovornih pojedinaca, tokom velikog sportskog događaja, utakmice Budućnost - Partizan, a koji su se odnosili na trenera Duška Vujoševića, koristimo ovu priliku da odbacimo svaku povezanost sa istim i uputimo izvinjenje gospodinu Vujoševiću.

Košarkaški klub Budućnost preuzeo je sve moguće mere da svi učesnici derbija budu bezbedni. Žalimo zbog incidenta i neprijatnosti koje su sa tribina upućene gospodinu Vujoševiću, te još jednom odbacujemo bilo kakvu mogućnost povezanosti konkretnog incidenta sa našim klubom.

Tradicionalno gajimo dobre odnose sa svim klubovima ABA lige, kao i klubovima u Crnoj Gori. Želimo da tako i ostane", kaže se u saopštenju KK Budućnost.Klub iz Podgorice nije se međutim izvinio košarkašima Partizana Draganu Milosavljeviću i A>leksandru Pavloviću. Milosavljević je tokom prvog poluvremena od strane jednog navijača uhvaćen za glavu a Pavlović je sve vreme meča bio na udaru pristalica Budućnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track