IMA POSEBNE USLOVE: Evo šta je Vujošević rekao o preuzimanju kluba iz Hrvatske!
Foto: Nemanja Pancic

Strpljivo čeka novi angažman

IMA POSEBNE USLOVE: Evo šta je Vujošević rekao o preuzimanju kluba iz Hrvatske!

Košarka -
Bivši trener Partizana Duško Vujošević izjavio je da želi da se vrati trenerskom poslu, ali da ne žuri jer ne prihvata bilo kakav posao

Legendarni trener crno-belih ne odbacuje mogućnost da čak jednog dana preuzme klub iz Hrvatske.

"Čovek sam košarke, nisamo nacionalista. Jugonostalgičar sam iako neki vole da psprdno pričaju o tome. Nije mi kriterijum ko je šta po nacionalnosti, nego ko je kakav. Kada nigde ne radim, onda navijam za Partizan, pre svega što je Partizan jugoslovensko sportsko društvo. Želim da se bavim ovim poslom, tako da bih prihvatio poziv kluba koji može da odgovori mojim planovima i idejama", rekao je Vujošević.

Vujošević je istakao da je strpljiv, da ne žuri sa pronalaskom kluba, jer ima posebne uslove i ne može da prihvati bilo kakav posao.

"Nisam trener koji na kratke staze pravi rezultate. Sa Partizanom sam se razišao kasno, kada je sezona praktično počinjala. Imam specifičnu metodiku rada, volim duže da radim s nekom ekipom. Jezici me, takođe, limitiraju. Od stranih jezika pričam samo italijanski. Treća stvar, da bi pojedini ljudi opravdali to što su radili, napravili su veliku antipropagandu - da sam potrošen, bolestan... Oni, takođe, nisu bez moći u menadžerskim i ostalim krugovima. Ne žurim i ne mogu da prihvatim bilo kakav posao. Želim da mogu da radim s uživanjem i da se moj način rada vidi kroz rezultate. Strpljiv sam, ne pritiskam menadžere, ne vodim nikakve kampanje", rekao je Vujošević.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track