JAGODA, ŽIVIŠ ZAUVEK S NAMA: Ovako izgleda karta za meč Zvezda-Laboral!
Foto: Twitter

Podrška Delija

JAGODA, ŽIVIŠ ZAUVEK S NAMA: Ovako izgleda karta za meč Zvezda-Laboral!

Košarka -
Crvena zvezda će zbog kazne Evrolige meč sa Laboralom igrati bez prisustva navijača

Crvena zvezda počela je da štampa karte za meč sa Laboralom, koji će biti odigran bez Delija, koji će se ipak okupiti ispred hale. Na karti je slika ubijenog navijača Zvezde Marka Ivkovića Jagode s porukom: "Jagoda, živiš zauvek s nama".Navijači Košarkaškog kluba Crvena zvezda odlučili su da pruže podršku svom timu na meču 10. kola grupe D Evrolige protiv Laboral Kuće, koji će biti odigran narednog petka u dvorani Pionir.

Crvena zvezda će zbog kazne Evrolige meč sa Laboralom igrati bez prisustva navijača. Podsetimo, crveno-beli su kažnjenji sa 50.000 evra i jednom utakmicom bez prisustva publike zbog incidenata uoči duela Galatasaraja Zvezde 21. novembra u Istanbulu kada je ubijen pristalica beogradskog kluba Marko Ivković.

"Sledeće nedelje će biti puštene u prodaju karte za utakmicu Crvena Zvezda - Laboral. Na nama je da, iako prazan, Pionir bude rasprodat. Navijača neće biti na tribinama, ali će njihovi gromki glasovi odzvanjati ispred ulaza u beogradski hram košarke. Lica svih nas koji ćemo pevati u slavu svog kluba će se nalaziti na stolicama u Pioniru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track