KOŠARKAŠ PARTIZANA NIJE BIRAO REČI: Crvena zvezda je tim pun foliranata
Foto: Dado Đilas

Gordon ljut na rivale

KOŠARKAŠ PARTIZANA NIJE BIRAO REČI: Crvena zvezda je tim pun foliranata

Košarka -

Partizanov Amerikanac Džamont Gordon ne može da se pomiri sa porazom u večitom derbiju!

Džamont je bio ljut nakon gubitka trofeja u Kupu Radivoja Koraća, a posebno je apostrofirao suđenje, odnosno lične greške u napadu koje su sudije dodeljivale igračima crno-belih.

Gordon smatra da je košarkašima Zvezde tolerisano "flopovanje", odnosno teatralno iznuđivanje faula tokom igranja odbrane.

- Oni su samo tim pun foliranata - napisao je bek Partizana na svom Tviteru.

Džamont Gordon, Foto: Printskrin/Tviter
Džamont Gordon, Foto: Printskrin/Tviter

Iako je sportski čestitao rivalu na pobedi, iz reči kapitena Novice Veličkovića videlo se da ni on ima dosta zamerki na arbitražu.

- Svaka čast Guduriću na onoj trojci, ali... - rekao je Novica, zastao, ali nije završio rečenicu:- To je moje mišljenje. Taj šut je odlučio. Sportski je da čestitam.

Mislio je Veličković na grešku u koracima Gudurića, koji je u "step bek" šutu napravio tri sitna koraka. Ali, pogodak je bio za svako poštovanje. Ta trojka kao da je "ubila u pojam" crno-bele i oni do kraja meča nisu mogli da izdrže pritisak.

Nema predaje

Novica: Ćeraćemo se još

Partizanu je najviše škripalo u organizaciji napada, gde se i te kako osećao nedostatak Hečera. Mnogo izgubljenih lopti bekovske linije skupo su ih koštale.

- Stvarno nam je bilo teško. Nismo imali kontakt sa nekim igračima, nismo ih ni viđali da se ne bismo zarazili. Ipak, čestitam momcima, pokazali smo ogromno srce, a obećavam da će biti još borbe - rekao je Veličković.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Delije su ćutale 15 minuta, a onda je je zagrmela pesma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track