KRKA STIŽE U BEOGRAD: Radonjić želi nastavak niza pobeda u Jadranskoj ligi
Foto: Saša Pavlić

ABA liga

KRKA STIŽE U BEOGRAD: Radonjić želi nastavak niza pobeda u Jadranskoj ligi

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa mora oprezno da udje u predstojeći duel sa Krkom posle teških utakmica u Evroligi, ali da želi da nastavi niz pobeda u Jadranskoj ligi.

"Posle utakmice u četvrtak (protiv Fenrbahčea) i velike potrošnje koju smo uopšte imali u prethodnom periodu, stiže nam ekipe Krke. Ipak, bez obzira na sve, mi želimo da nastavimo niz pobeda u dvorani 'Aleksandar Nikolić', u 18. kolu regionalnog takmičenja", rekao je Radonjić.

Košarkaši Zvezde igraju sutra od 17 časova na svom terenu protiv Krke, utakmicu 18. kola Jadranske lige. Beogradski tim je jedini neporažen u regionalnom takmičenju, a Krka je poslednja na tabeli skorom od pet pobeda i 12 poraza.

U prvoj utakmici ove sezone u oktobru, Zvezda je pobedila je u dvorani "Leon Štukelj" sa 67:56.

Zvezda u utakmicu ulazi posle pobede protiv Fenerbahčea u Evroligi od 75:73.

"Imali smo veliku utakmicu u četvrtak i potrošili smo se, ali ne samo u tom meču, jer je prethodni period bio izuzetno težak. Medjutim, jasno nam je da smo favoriti u našoj dvorani, želimo da odigramo još jednu dobru utakmicu i osvojimo nove bodove u Beogradu", rekao je košarkaš Zvezde Čarls Dženkins.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track