(KURIR TV) BRATSKI DERBI: Zvezda večeras u Areni dočekuje Olimpijakos
Foto: Dado Đilas

Borba za top 8

(KURIR TV) BRATSKI DERBI: Zvezda večeras u Areni dočekuje Olimpijakos

Košarka -

Crveno-beli u najvećoj dvorani spremni da konačno savladaju klub iz Pireja i tako se primaknu na korak do top 8 faze Evrolige

Vreme je za Arenu! Košarkaši Crvene zvezde posle dva i po meseca ponovo dočekuju rivala pred 20.000 vatrenih navijača, a ovog puta su to „braća“ crveno-belih Olimpijakos.

Međutim, dobri odnosi navijača dva kluba neće ništa promeniti u ambicijama Zvezde - ekipa Dejana Radonjića pokušaće da uradi isto kao i na poslednjem meču u Areni, kad je na kolena bačen CSKA.

Ostala su još samo dva koraka do sigurnog prolaza u top 8 Evrolige, prvi treba izvesti večeras. Međutim, crveno-beli iz Pireja ne leže srpskom evroligašu, poslednje četiri utakmice Olimpijakos je rešio u svoju korist.

- Nama to neće biti bratska utakmica. Još nismo završili posao s plasmanom u drugu fazu i trijumf nam je neophodan. Neka bratsko navijanje bude na tribinama, a teren je sasvim druga priča - rekao je Branko Lazić.

- Atmosfera će biti sjajna, ne sumnjam u to. Olimpijakos igra slično nama. U Atini nam je nedostajao bolji šut. Nadam se da će se večeras to promeniti jer tako imamo šanse da ih pobedimo - kaže „bombarder“ Crvene zvezde Marko Simonović.

Predrag Gajić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track