KUZMIĆ: Da se što bolje oporavimo do meča sa Igokeom
Foto: Saša Pavlić

Zvezda putuje u Laktaše

KUZMIĆ: Da se što bolje oporavimo do meča sa Igokeom

Košarka -

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić rekao je danas da će ekipa pokušati da se što bolje oporavi od iscrpljujuće utakmice u Evroligi, kako bi odigrala dobar meč protiv Igokee u Jadranskoj ligi i pobedila.

"Još jedna teška, iscrpljujuća utakmica u Evroligi je za nama, a već smo krenuli na sledeću u ABA ligi. Pokušaćemo da se oporavimo što bolje za meč sa Igokeom, jer želimo da odigramo dobru utakmicu u Laktašima i stignemo do povoljnog rezultata", rekao je Kuzmić.

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su danas u Laktaše gde će u subotu od 17 časova igrati protiv Igokee, utakmicu 19. kola Jadranske lige. Košarkaši Zvezde su sinoć u Tel Avivu pobedili Makabi sa 71:67.

Zbog povrede noge Nemanja Dangubić nije otputovao sa ekipom.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da ekipa nije imala mnogo vremena da se oporavi od utakmice u Tel Avivu.

"Igokea igra ove sezone dobro u regionalnom takmičenju, predvodjena sa klupe trenerom (Draganom) Bajićem. Nismo imali mnogo vremena da se odmorimo od završetka utakmice u Tel Avivu. Period do meča u Laktašima iskoristićemo da se oporavimo od velikih napora i spremimo. Dangubić je ostao u Beogradu na detaljnim lekarskim pregledima, kako bi se utvrdio stepen povrede", naveo je on.

Zvezda je sa svih 18 pobeda jedina neporažena ekipa u Jadranskoj ligi, a Igokea je šesta na tabeli skorom od devet pobeda i devet poraza.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO - Deset činjenica koje niste znali o Nikoli Jokiću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track