KUZMIĆ SREĆAN ZBOG DOLASKA U ZVEZDU: Zna se šta donosi igranje u najvećem klubu u regionu
Foto: Saša Pavlić

Stigao na Mali Kalemegdan

KUZMIĆ SREĆAN ZBOG DOLASKA U ZVEZDU: Zna se šta donosi igranje u najvećem klubu u regionu

Košarka -

Novi košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić rekao je danas da je dolazak u redove šampiona Srbije pravi potez za njegovu karijeru i da veruje da će klub beležiti dobre rezultate.

"Dolazak u Crvenu zvezdu je pravi potez za mene, posle svega što sam prošao u svojoj igračkoj karijeri. Očekujem da će biti dobro i za Crvenu zvezdu i za mene, da ćemo praviti dobre rezultate, ali i da ću pružati dobre igre u crveno-belom dresu i napredovati kao igrač", rekao je Kuzmić za klupski sajt.

Ovaj 26-godišnji centar igrao je prošle sezone u Panatinaikosu, a u karijeri je nastupao i za Unikahu, Hunventud, ali i Golden Stejt.

Zvezda će sledeće sezone braniti titulu u ABA i Srbiji, igraće u Kupu, ali će igrati i Evroligu u novom formatu.

"Biće veliki izazov za mene i za celu ekipu. Prvi put ću odigrati ovoliki broj utakmica, koliko sam računao minimum 80. Sa druge strane, igrati za Crvenu zvezdu u onakvom ambijentu, a osetio sam ga prošle sezone, igrajući Evroligu za Panatinaikos u Areni...Biću spreman", rekao je Kuzmić.

On je rekao da je svestan velikih očekivanja, koja su neminovna u Zvezdi.

"Očekivanja su velika, zna se šta sa sobom nosi igranje u Crvenoj zvezdi, klubu koji je najveći, ne samo u Srbiji nego u celom regionu. Navijačima samo želim da poručim da veruju u mene, da me podržavaju, verujem da mogu da pomognem timu da zajednički ostvarimo ciljeve. Na meni je da se velikim radom, kao što sam i do sada radio u svojoj karijeri, izborim za svoje mesto i minute i pomognem Zvezdi da pobeđuje", rekao je novi centar crveno-belih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track