LEPŠE JE S KULTUROM: Vujošević Vanju i Petra poslao u pozorište

Drugi deo treninga u Narodnom pozorištu

LEPŠE JE S KULTUROM: Vujošević Vanju i Petra poslao u pozorište

Košarka -
Dule Aranitoviću i Marinkoviću poklonio ulaznice za „Veliku dramu“ Siniše Kovačevića

Nije novost da trener košarkaša Partizana Duško Vujošević pokušava da s vremena na vreme svoje momke i kulturno uzdigne.Knjige, predstave, muzika... izazovi su koje im servira Vujošević, a pre nekoliko dana u Narodnom pozorištu obreli su se dvojica mladih crno-belih košarkaša Vanja Marinković i Petar Aranitović i odgledali „Veliku dramu“ poznatog autora Siniše Kovačevića, koji je na ovom tekstu radio punih 13 godina.

Marinković i Aranitović imali su privilegiju da budu u prvom redu.- Vujošević je kupio dve ulaznice za predstavu „Velika drama“. Momak koji je radio na blagajni je navijač Partizana i dao mu je odlična mesta, ali se kasnije ispostavilo da Dule nije mogao da dođe u pozorište. Karte je dao Marinkoviću i Aranitoviću i rekao im da mu kažu kakav utisak je predstava ostavila na njih - kaže naš izvor.

Naravno da ovo nije prvi put da košarkaši Partizana posećuju kulturne ustanove. Milenko Tepić jedan je od onih koji su često u pozorištu. On je nedavno viđen kako u društvu devojke uživa u „Dnevniku o Čarnojeviću“ u režiji Miloša Lolića, a uloge su tumačili Voja Brajović, Branislav Lečić, Nikola Đuričko...Vujošević se takođe trudi da svojim igračima preporuči dobru literaturu i redovno ih vodi na Međunarodni sajam knjiga na Beogradskom sajmu.

RođendanZA JANA DISK AZREKad je nekadašnji krilni igrač Partizana Jan Veseli slavio 20. rođendan, crno-beli su gostovali Ciboni u Zagrebu. Vujošević je iznenadio Jana poklonivši mu disk s najvećim hitovima jedne od najpopularnijih grupa sa ovih prostora Azre, koju je predvodio legendarni Džoni Štulić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track