MARJANOVIĆ ISKREN: Biće mi čast da igram za Srbiju!
Foto: Dado Djilas

Centar Zvezde igra partiju života

MARJANOVIĆ ISKREN: Biće mi čast da igram za Srbiju!

Košarka -
Čast je igrati za reprezentaciju. Kao mali sam pratio sve utakmice naše reprezentacije i ako poziv stigne, biće mi čast", rekao je Marjanović

BEOGRAD - Košarkaš Crvene zvede Boban Marjanović rekao je da će mu biti čast ako dobije poziv da igra za reprezentaciju Srbije.

Marjanović je obeležio dosadašnji deo sezone, pošto je proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) Evrolige.

"Čast je igrati za reprezentaciju. Kao mali sam pratio sve utakmice naše reprezentacije i ako poziv stigne, biće mi čast", istakao je Marjanović.

Košarkaš Zvezde je naglasio da titulu najkorisnijeg igrača Evrolige ne bi mogao da osvoji da nije bilo saigrača i da je to nagrada za ceo tim.

"Drago mi je zbog nagrade, ali kao tim imamo odličnu hemiju, a iz dobrog tima je proizišla ova nagrada. Pomažemo jedan drugome, pravi smo tim, gradili smo se od prošle godine. Jesmo mladi, ali smo pokazali da sve zahteve možemo da ispunimo na terenu", naglasio je centar crveno-belih.

Marjanovića i njegove saigrače u Top 16 fazi čekuju Real Madrid, Barselona, Makabi, Panatinaikos, Galatasaraj, Žalgiris i Alba.

"Čekaju nas susreti sa pet osvajača Evrolige, odlična grupa, moraćemo dosta da se oznojimo. Možemo protiv svakoga, nema opuštanja, a već smo se pokazali. Real nije slabiji od Olimpijakosa", naglasio je Marjanović. "Pokazali smo i da smo kao tim mnogo napredovali od prošle sezone. To se vidi i u tome što smo ušli u Top16 fazu, a u ABA ligi ne znamo za poraz", rekao ja Marijanović.

(B92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track