RISTOVIĆ DEMANTUJE: Skorcanitis ne dolazi u Zvezdu!
Foto: Saša Pavlić

Bebi Šek nije na meti crveno-belih

RISTOVIĆ DEMANTUJE: Skorcanitis ne dolazi u Zvezdu!

Košarka -
Skorcanitis je jedan od najboljih evropskih centara, a nedavno je napustio Makabi iz Tel Aviva posle dve godine igranja za ovaj klub

BEOGRAD - Direktor košarkaškog kluba Crvena zvezda Davor Ristović demantovao je da će grčki centar Sofoklis Skorcanitis pojačati crveno-bele. "Skorcanitis je izvanredan igrač, sigurno jedan od najboljih centara Evrope, ali sa njim ili njegovim menadžerom niko iz kluba nije bio u kontaktu, niti je o njemu kao potencijalnom pojačanju bilo ko razmišljao. Drago nam je da nas mediji, evropski i domaći, dovode u vezu sa igračima renomea Skorcijanitisa, ali jednostavno moram da kažem da taj transfer uopšte nije realan", izjavio je Ristović. Ristović je potom istakao da se ubuduće neće oglašavati u medijima povodom spekulacija oko pojačanja, kao i da će navijači odmah saznati ako klub nekoga dovede. "Zvezdinim navijačima poručujemo da ćemo kao i do sada odmah po potpisavanju ugovora sa nekim od igraca, tu informaciju odmah objaviti, kao što je to bi slučaj nedavno sa Lazićem, Cirbesom i trenerom Radonjićem", zaključio je Ristović.

Portal "Sportando" je ranije danas naveo da bi Skorcanitis u redovima srpskog šampiona mogao da zameni Bobija Marjanovića, koji će najverovatnije napustiti crveno-bele.Skorcanitis je jedan od najboljih evropskih centara, a nedavno je napustio Makabi iz Tel Aviva posle dve godine igranja za ovaj klub. Interesovanje za grčkog centra pokazao je i Galatasaraj.Grk je prošle sezone postizao 6,7 poena i imao je 2,3 skoka za Makabi. Ranije je igrao za Panatinaikos, Olimpijakos, Aris, Kantu i Iraklis. Skorcanitisa (30) su na početku karijeru upoređivali sa Šekilom O'Nilom zbog čega je dobio nadimak Bebi Šek.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track