MILOJEVIĆ OPTIMISTA: Verujem da imamo kvalitet da pobedimo Zvezdu
Foto: Saša Pavlić

Polufinale plej-ofa

MILOJEVIĆ OPTIMISTA: Verujem da imamo kvalitet da pobedimo Zvezdu

Košarka -

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Crvene zvezde i da se nada prvoj pobedi protiv crveno-belih.

"Očekuje nas težak meč protiv Zvezde. Dobro se poznajemo, igrali smo nekoliko puta ove sezone, ali nismo uspeli da ih pobedimo. Za sve postoji prvi put, pa tako i verujem da imamo snage i kvaliteta da dođemo do pobede u ovom meču", rekao je Milojević.

Mega će u petak gostovati Zvezdi u prvoj utakmici polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije. Ekipe su se ove sezone sastale pet puta i svaki put je pobednik bila Zvezda.

Kapiten Mege Rade Zagorac istakao je da njegova ekipa ima veliki motiv.

"Počinje završna faza za nas možda i najvažnijeg takmičenja. Sa dva poraza smo zasluženo bili na drugoj poziciji u grupi. Ispred sebe imamo Zvezdu, protiv koje smo bez pobede ove sezone. To će nam biti veliki motiv da im se suprotstavimo u petak i sa pobedom da napravimo prvi korak ka plasmanu u finale", kazao je Zagorac.

Prva utakmica igraće se u petak od 19.00 u hali 'Aleksandar Nikolić' u Beogradu, dok je drugo polufinale na programu u subotu – kada se, takođe u hali 'Aleksandar Nikolić', sastaju Partizan i FMP.

Polufinala se igraju na dve, a veliko finale na tri pobede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track