NASTAVLJA SE OSIPANJE PARTIZANA: Milenko Tepić napustio crno-bele!
Foto: Saša Pavlić

Prelazi u PAOK

NASTAVLJA SE OSIPANJE PARTIZANA: Milenko Tepić napustio crno-bele!

Košarka -
Bivši reprezentativac Srbije karijeru će nastaviti u Grčkoj

BEOGRAD - Doskorašnji košarkaš Partizana Milenko Tepić novi je član PAOK-a, potvrdio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović. Kako je poznati agent objavio na svom Tviter profilu, Tepić će sutra otputovati u Solun na potpis ugovora i debitovaće 12. septembra u utakmici protiv Crvene zvezde na prijateljskom turniru u Kraljevu.

Tepiću je ugovor sa Partizanom istekao na kraju sezone, ali je iskusni košarkaš nastavio da trenira sa crno-belima. On će nakon četiri godine ponovo zaigrati u Grčkoj, pošto je od 2009. do 2011. godine nastupao za ekipu Panatinaikosa.On sa Partizanom u dva mandata osvojio četiri titule prvaka Srbije, tri ABA lige i dva Kupa Radivoja Koraća. Karijeru je počeo u Vojvodini, a igrao je još za Kahasol, Lijetuvos Ritas i Panatinaikos, sa kojim je postao prvak Evrope 2011. godine. Bio je član reprezentacije Srbije koja je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj 2009. godine.

Podsetimo, pored Milenka Tepića u grčkom klubu će od ove sezone igrati još dva srpska košarkaša - krilni centar Nikola Marković i bek Uroš Duvnjak.

Partizan su pre Tepića napustili Aleksandar Pavlović, Milan Mačvan, Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov, Boris Dalo i Nemanja Bezbradica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track