NOVI ISPAD ŠIMUNIĆA: Hrvatska košarkašica ujeda kao Luis Suarez

Retko se viđa

NOVI ISPAD ŠIMUNIĆA: Hrvatska košarkašica ujeda kao Luis Suarez

Košarka -
Košarkašica Podravca prezimenjakinja fudbalera Josipa, koji je zbog ustaških povika "Za dom spremni" kažnjen izostankom sa Mudijala u Brazilu, ugrizla je protivnicu tokom borbe za loptu

Košarkašica Podravca Ema Šimunić, je u borbi za loptu navodno ugrizla protivnicu tokom meča hrvatske niže lige.

Ono što je uradila prezimenjakinja hrvatskog fudbalera, Josipa koji zbog povika "Za dom spremni" i kazne FIFA nije igrao na Mundijalu u Brazilu je odmah izazvalo poređenja sa fudbalerom Barselone Luisom Suarezom, koji je nekoliko puta tokom karijere grizao rivale a najpoznatije žrtve su mu Srbin Branislav Ivanović i Italijan Đorđo Kjelini.

"Nakon pogledanog snimka utakmice i ožiljka na nozi naše igračice, jasno je da je igračica Podravca u maniru Barsine “devetke” ili legendarnog Majka Tajsona nesportski, namerno ugrizla našu igračicu prilikom borbe za loptu, ostavivši tako vrlo dobre sudije ove utakmice i sve prisutne u dvorani u neverici. Kako se to nije dogodilo prvi put, možda bi neko od nadležnih trebalo da reaguje?! Ne ponovilo se", napisano je na Fejsbuku ŽKK Koprivnice.

Razmatra se mogućnost traženja kazne za igračicu Podravca, a trener Ivica Molnar kaže da nije dobro vedeo spornu situaciju.

"Bio sam daleko, bila je to borba za loptu, ne znam kako to može biti ugriz. Sudija je bio blizu i nije ništa sudio. Hteo bih da bolje vidim tu situaciju. Uglavnom, imaćemo još posla oko toga. Čuli smo i priču da je jedna naša igračica na ranijoj kup-utakmici takođe ugrizla igračicu Koprivnice. Tražimo da se utvrdi što se tačno dogodilo, a ako sve to nije istina, onda to neće biti dobro ni za koga, a najmanje za košarku", najavio je Ivica Molnar.

Kurir sport / Jutarnji.hr

Објава од ŽKK Koprivnica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track