PAPARACO: Košarkaške šampionke nisu spavale zbog Severine i Kebe
Foto: Zorana Jevtić

Košarkašicama presela svadba

PAPARACO: Košarkaške šampionke nisu spavale zbog Severine i Kebe

Košarka -
Milica Dabović neispavana napustila „Kraun plazu“, gde je održano svadbeno veselje hrvatske pevačice i našeg fudbalera. Saša Čađo u papučama ispratila Dajanu Butuliju u rodnu Kikindu

Milica u fensi autfituDruštvo joj je pravio dečko Simon, koga je upoznala u Francuskoj. Izgleda da je ovaj biznismen iz Kana veoma galantan i obasipa je poklonima, pa ju je tako pre izvesnog vremena iznenadio skupocenim satom, a sada i lepim nakitom, između ostalog, priveskom Vasilija Ostroškog, što je izazvalo komentare njenih drugarica.Za razliku od Dabovićke, Saša Čađo i Dajana Butulija bile su u potpuno drugom fazonu.

S dečkom bila u hotelu... Milica Dabović
S dečkom bila u hotelu... Milica Dabović

Meč u Luksemburgu

Saša je izašla u opremi reprezentacije s papučama na nogama, dok je Dajana, koja je nedavno operisana, opušteno sela i odvezla se svojom „korsom“, što samo govori da oporavak ide u pravom smeru. Na kraju se pojavila i selektorka Marina Maljković, kojoj, sudeći po izrazu lica, nije prijala terevenka na svadbi malog Kebe.Inače, košarkašice Srbije odletele su juče ujutro za Luksemburg, gde će večeras nastaviti kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2017. godine.

Ljubav cvetaSIMON: MOJA DEVOJKA JE ZLATNAMiličin dečko Simon bodrio je svoju dragu na utakmici u Pioniru protiv Nemačke, koju je kapiten Srbije odigrala s polomljenim prstom. Kako je sama ranije rekla, ništa nije moglo da je spreči da te večeri istrči na parket.Simon je za tu priliku obukao specijalnu crnu majicu s pištoljem i natpisom „Moja devojka je zlatna devojka“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track