PARTIZAN DOČEKUJE DINAMO Džikić: Prilika da pokažemo da smo naučili lekciju
Foto: Saša Pavlić

Kup šampiona

PARTIZAN DOČEKUJE DINAMO Džikić: Prilika da pokažemo da smo naučili lekciju

Košarka -

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da će njegovi košarkaši protiv Dinamo Sasarija imati priliku da pokažu da su naučili lekciju.

"Grupa u kojoj igramo je najkvalitetnija, nema tu ni lakih protivnika, ni timova bez tradicije i iskustva iz drugih evropskih takmičenja. Samim tim, nema mesta tu za nekakvo potcenjivanje ili razmisljanje o lakšim i težim protivnicima. Imamo šansu da pokažemo da smo tu lekciju naučili posle jednog kiksa", rekao je Džikić za klupski sajt.

Partizan će u utorak dočekati italijanski Dinamo Sasari u sedmom kolu Grupe E Lige šampiona. Crno-beli imaju po tri pobede i poraza.

Džikić je naveo da Dinamo ima atletski veoma talentovanu spoljnu liniju, kao i iskusan centarski par koji čine Duško Savanović i Tautvidas Lideka, što će biti "izazov za svakog igrača" Partizana.

Plejmejker crno-belih Branislav Ratkovica rekao je da je Dinamo klub sa iskustvom u Evropi i da zna kako se igraju važne utakmice.

"Igrači italijanskog tima su iskusni i atletski veoma nadareni. Protiv njih moramo odigrati maksimalno koncentrisano i borbeno od početka do kraja meča", rekao je Ratkovica.

Utakmica će se igrati sutra od 20.30 u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Ulaznice će se prodavati na dan utakmice od 17.30 na blagajni hale. Cena je 300 dinara za tribine i 500 za parter.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track