PARTIZAN GOSTUJE BANVITU: Policija čuva naše košarkaše

Crno-beli u Turskoj

PARTIZAN GOSTUJE BANVITU: Policija čuva naše košarkaše

Košarka -
Tako su odlučili čelnici ULEB i naš konzul u ovoj zemlji Zoran Marković jer postoji bojazan da bi ekspedicija srpskog šampiona mogla biti izložena napadima domaće publike tokom boravka u Bandirmu

Partizan će na današnjoj utakmici Evrokupa u Turskoj imati obezbeđenjeKošarkaši Partizana igraju danas (18.00 Arena sport 1) protiv Banvita u 7. kolu Evrokupa, a za vreme boravka u Turskoj imaće policijsku pratnju kako se ne bi ponovio incident iz Istanbula, kada je ubijen Marko Ivković, navijač Crvene zvezde.Tako su odlučili čelnici ULEB i naš konzul u ovoj zemlji Zoran Marković jer postoji bojazan da bi ekspedicija srpskog šampiona mogla biti izložena napadima domaće publike tokom boravka u Bandirmu.

Turci ih srdačno dočekali...Dragan Todorić prima cveće
Turci ih srdačno dočekali...Dragan Todorić prima cveće

Srbin trener BanvitaTrener Banvita, inače Srbin, Zoran Lukić poručio je da Partizan očekuju gostoljubivi navijači Banvita.- Naravno, svima je žao zbog toga što se dogodilo i nikom nije prijatno. Ali verujte, ovde svi razmišljaju samo sportski. U Bandirmi je sasvim drugačije nego u Istanbulu. Mi smo mali grad i, iskreno, ne očekujem bilo kakve probleme - kazao je Lukić.Srpski stručnjak ne očekuje nemile događaje povodom dolaska Partizana.Domaći nisu huligani- U svakom slučaju, razgovaraćemo sa menadžmentom kluba, ali mislim da ova utakmica sa Partizanom nije meč visokog rizika. Koliko poznajem navijače Banvita, imaju sasvim drugačiji odnos prema sportu i rivalima, pa sam siguran da neće biti nikakvih problema - zaključio je Lukić.(M. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track