PARTIZAN: Nikola Peković je jedini kandidat za predsednika!
Foto: Saša Pavlić

Zvanično

PARTIZAN: Nikola Peković je jedini kandidat za predsednika!

Košarka -
Sa velikim zadovoljstvom i ponosom obaveštavamo javnost da je Nikola Peković jedini kandidat radne komisije za predsednika novog Upravnog odbora kluba - navodi se u saopštenju crno-belih

BEOGRAD - Košarkaš Minesote Nikola Peković jedini je kandidat za predsednika košarkaškog kluba Partizan, navodi se u saopštenju crno-belih.

Radna komisija je na današnjem sastanku jednoglasno predložila kandidaturu Nikole Pekovića za predsednika KK Partizan. Predlog će biti i zvanično iznet pred Skupšitnu kluba na vanrednom zasedanju.

"Sa velikim zadovoljstvom i ponosom obaveštavamo javnost da je Nikola Peković jedini kandidat radne komisije za predsednika novog Upravnog odbora kluba".

Sa Nikolom Pekovićem je obavljen razgovor i on je prihvatio ponuđenu funkciju.

Radna komisija će nastaviti rad na zakazivanju Skupštine kluba u skladu sa procedurom. Članovi komisije su Mlađan Šilobad, Ilija Držić, Dragan Todorić, Budimir Krstović i Mirko Tišma.

Gorostasni centar igrao je u dva navrata za 'crno-bele', najpre je branio boje Partizana od 2005. do 2008. godine, dok je za vreme 'lokauta' 2011. odigrao sedam susreta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track