PASPALJ O SLUČAJU MARJANOVIĆ: Izvinite, ne mogu da molim Grega za Bobija!
Foto: Saš

Daleko od EP

PASPALJ O SLUČAJU MARJANOVIĆ: Izvinite, ne mogu da molim Grega za Bobija!

Košarka -
Čekajući odgovor iz Amerike potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije nema nameru da urgira kod prijatelja i trenera San Antonija da vrati centra u reprezentaciju Srbije

Potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije Žarko Paspalj rekao je da nema nameru da zove trenera San Antonija i svog prijatelja Grega Popovića kako bi kod njega urgirao da košarkaš Boban Marjanović ipak dobije dozvolu NBA kluba za nastavak priprema s reprezentacijom.- Ma ne želim da ga zovem.

Neće tako lako pustiti Bobija na Evrobasket... Greg Popović
Neće tako lako pustiti Bobija na Evrobasket... Greg Popović

Prvo, to nije u mojoj nadležnosti, niko nije kontaktirao sa mnom po tom pitanju, niti me je ovlastio da to uradim u ime Košarkaškog saveza Srbije, a ne znam ni zašto bih se bavio takvim stvarima. Popovića mogu samo da zovem ako meni treba nešto privatno, za sve ostalo nemam nameru - istakao je Paspalj za Kurir i nastavio:- Pritom, ne može niko da utiče na odluku stava kluba. Svako radi svoj posao i niko ni na koga ne može da utiče. Njihovi lekari će obaviti lekarske preglede, nakon čega će doneti odluku da li će morati da pravi pauzu ili će moći da se vrati na pripreme reprezentacije - kaže legendarni košarkaš.Paspalj putem medija prati dešavanja vezana za Bobija Marjanovića, ali ne zna baš sve detalje ovog slučaja.- Vidim da je situacija konfuzna, ali mi nije jasno šta se tačno događa. Nadam se da će se najbolje rešenje naći i da će se Marjanović vratiti na pripreme reprezentacije - zaključio je Paspalj.

Odlučan... Žarko Paspalj
Odlučan... Žarko Paspalj

Optimista„ORLOVI“ MOGU U RIOŽarko Paspalj veruje da ova selekcija košarkaša sa selektorom Ðorđevićem na čelu može da ostvari dobar rezultat na EP, čak i bolji nego prošle godine na SP.- Čim nas košarkaši malo obraduju, odmah verujemo u njih. Imamo dobar tim i treba svi da im damo podršku kako bi nas ponovo obradovali i uspeli da obezbede plasman na Olimpijske igre sledeće godine - istakao je Paspalj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track