POMOĆ SPORTU: Fondacija Nataša Kovačević donira za Trebinje
Foto: Saša Pavlić

Uključivanje mladih u sve pozitivne segmente društvenog života

POMOĆ SPORTU: Fondacija Nataša Kovačević donira za Trebinje

Košarka -

Na poziv Pokreta pozitivna Srpska Nataša Kovačević 10. i 11. juna boraviće u Trebinju.

Udruženje građana Pokret pozitivna Srpska osnovano je 2014. godine sa ciljem unapređenja privrednih, kulturnih, obrazovnih, zdravstvenih i sportskih aktivnosti na teritoriji Republike Srpske.

S obzirom da su osnovni zadaci Pokreta pozitivna Srpska uključivanje mladih u sve pozitivne segmente društvenog života i realizacija projekata koji deluju pozitivno na omladinu i vrše edukaciju omladine, Nataša Kovačević održaće sastanak sa rukovodstvom ŽKK Trebinje 03. Tema sastanka biće predlog modela saradnja KKŽ Crvena zvezda i ŽKK Trebinje 03.

Takođe, na terenima Srđan Aleksić, Nataša će se družiti sa građanima i sportistima Trebinja.

Dolazak Nataše Kovačević u Republiku Srpsku i boravak u Trebinju biće iskorišćen i za aktivnosti njene humanitarne Fondacije.

Uz pomoć donacija kompanija Aqua viva i Uniqa sve tri osnovne škole u Trebinju (Sveti Vasilije Ostroški, Jovan Jovanović Zmaj i Vuk Karadžić) dobiće kompletnu opremu za mini-basket.

Takođe, školi košarke ŽKK Trebinje 03 biće donirano 40 lopti i 100 majica za trenig, dok će prvi tim ŽKK Trebinje 03 dobiti dve nove garniture dresova za narednu sezonu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track