POSLASTICA: Najbolji basketaši iz regiona 11. jula u Novom Sadu
Foto: Promo

POSLASTICA: Najbolji basketaši iz regiona 11. jula u Novom Sadu

Košarka -
Turnir koji će okupiti 12 ekipa igraće se na Štandu

Novi Sad je u subotu 11. jula na Štandu biti domaćin internacionalnog turnira u basketu 3x3 pod nazivom ZERO 21 Novi Sad na kome će učestvovati 12 najboljih ekipa iz regiona.

Ovaj turnir ima status FIBA satelit turnira, a pobednička ekipa stiče pravo učešća na najboljem evropskom challenger-u u Moskvi koji će biti održan 24. jula. Pored toga, pobedničku ekipu čeka nagrada od 1.000 eura kao i plaćen put na turnir.

Publika na Štrandu imaće priliku da vidi najbolji basket jer učestvuju ekipe koje su obeležile streetball scenu u regionu prethodnih godina. Kako bi događaj bio kompletan, organizatori su se potrudili da publici ne bude dosadno ni u pauzama između mečeva kada će nasutpiti popularna hip hop grupa THCF, a ceo događaj uveličaće i plesni nastup Point Dance studija.

Timovi koji učestvuju na turniru su: Olimp Beograd; Team Liman – Orion Menjačnice, Ranč – Beograd, HunTeam (Budimpešta, Mađarska), Master caffe (Stari Banovci), Fisher Grupa (Zagreb, Hrvatska), Vrbas, Auto Kuća Sekulić – Novi Sad, Gladijator – Ugljevik (Republika Srpska), XXX (Sarajevo, Bosna i Hercegovina), Arnold – Novi Sad, France Team (Pariz, Francuska).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track